15 October, 2007

Bad Terrorist, Good TerroristEl si grupul sau filmeaza decapitarea unor oameni in timp ce discipolii sai citesc din Coran.
El si grupul sau arunca in aer autobuze pline cu oameni in drum spre serviciu.
El si grupul sau blocheaza drumuri si opresc oameni pe care îi impusca si îi ingroapa de-a lungul soselei.

Aceasta persoana este Abdolmalek Rigi si este primul terorist din Iran!!! El isi revendica toate actiunile enumerate mai sus si care nu sunt altceva decat pure acte de terorism!
Nu insa si pentru EI! VOA Persian Service i-a luat un interview acestei persoane, numindu-l "Liderul miscarii de rezistenta din Iran"! Moderatorul il numea Mr. Rigi. Iar Mr. Rigi explica lumii cum lupta el impotriva regimului din Iran ucigand oameni nevinovati! Chiar facea apel pentru a strange mai multe "fonduri" pentru "operatiuni": "...please give us more money to do more Operation! In Iran we could do even more than 3 Operation every month"! Si totul la un post TV american, finantat de guvernul Statelor Unite! Guvern care lupta impotriva teroristilor! Se pare insa ca nu a tuturor! :) Citez din Wikipedia: "...the official US State Department list of Foreign Terrorist Organizations does not include it [grupul lui Rigi] on the list."

No comments: