05 November, 2007

"Pregatiti pentru Europa"

"3 tone de deseuri au fost stranse in weekend-ul care tocmai a trecut in Busteni. In jur de 60 de voluntari au pus mana pe saci si au colectat reziduurile lasate in urma de "grataristi". Acestia au adunat peste 300 de saci plini cu deseuri de la ambalaje sau sticle de plastic la metale."
http://www.green-report.ro/dynamic/stiri/stiri/bustenii-mai-curati-cu-3-tone-de-deseuri---3174.htm

Nu stiu cum o arata acum partea aceea a orasului (spre Jepi) curatata de voluntari, insa cu o zi inainte, cand am ajuns eu acolo, am gasit un oras plin de gunoaie si caini vagabonzi.

Cei care sunt deranjati de multimea maidanezilor din Bucuresti, sa mearga o zi in Busteni! Cred ca numarul cainilor egaleaza pe cel al localnicilor! Doi hingheri fugareau pe drumul spre Jepi cativa caini impuscati cu sageti tranchilizante, incercand sa-i bage intr-o Dacie papuc acoperita.
Apa V.Jepilor era plina de PET-uri, pungi de plastic, cutii de bere, carpe, pungi de "snacks-uri" si alte obiecte placute ochiului.

In schimb, tovarasu' primar se mandrea
cu gramada de "gunoi electronic",
postata cu mare fast in fata primariei!
"Colectie" cu care cei din primarie
s-au si pozat atunci cand au incarcat-o
in remorca, gata de expediere.
Probabil sa aiba dovada atunci cand o sa
raporteze la conducerea centrala
"marile succese", ca in vremurile pe care
cu siguranta le regreta!


Iar in oras puteai gasi afise electorale ale PD-ului (din care cu onor face parte si dom' primar) in care "baietii" ne anunta ca sunt "Pregatiti pentru Europa"!

Later edit: in completare la cele spuse mai sus iata si un filmulet postat
pe YouTube, facut se pare pe drumul dintre Piatra Craiului si Bucegi. Enjoy!

via fulgerica

No comments: