24 September, 2007

Stire Radio Erevan

In numarul de ieri al Timesonline a aparut un articol (preluat din The Sunday Times) care se vrea interesant: "Secret US air force team to perfect plan for Iran strike". In articol apare urmatoarea fraza: "The United States Air Force has set up a highly confidential strategic planning group tasked with “fighting the next war” as tensions rise with Iran."
Mai departe ni se povesteste cum un grup secret, Project Checkmate, acelasi care a planificat in 1991 razboiul din Kuweit, a fost reactivat la Pentagon, in luna iunie. Iar generalul Michael Moseley, seful US Air Force, conduce acest grup format din "20-30 top air force officers and defence and cyberspace experts with ready access to the White House".
Acum... am si eu o mica intrebare: daca acest proiect este highly confidential, atunci CE CAUTA IN PAGINILE ZIARELOR?!?!
Tare imi e teama ca din nou "The policy is set" !

sursa aici

5 comments:

Anonymous said...

Mentionam ca din grupul de elita al celor 20-30 de top ofiteri fac parte: Vinnie Jones - dur tipu`, Mickey Rourke aka Scarface, Steven Seagal (the aikido master), Lorenzo Lamas- pe motor, Chuck Norris (it`s a must), Elijah Wood - ca reprezentat al hobitilor si al huliganilor, Orlando Bloom delegatul elfilor si al piratilor, dar nu in ultimul rand: Angelina Jolie ptr colectarea relicvelor si Sandra Bullock ptr. dezamorsarea bombelor :>
Bonus: Bruce Willis pentru ca e greu de ucis si Jean Reno ca`mi place mie :D
Master of disguise Jenifer Garner and special guest Harry Potter!
Restul trupei este formata din restul distributiei din Harry Potter, mai exact vrajitorii de elita a scolii Hogwarts. :D

p.s. actiunile *atat de* confidentiale nu tin prima pagina a ziarelor :)

gugutza said...

nice cast! sigur o sa ia 12 oscaruri sa moara titanicu' de invidie!
ai uitat insa sa treci in page footer si poporu iranian, pe post de figurant! :)

Anonymous said...

Nu i-am mai mentionat pe Rambo si Terminator ca atunci nu ar mai fi crezut nimeni ca ceea ce spun e pe bune. :p In schimb, cu ultima afirmatie parca mi-ai dat o palma.:) Na, si eu o gandeam dar ai fost mai dur ca toti astia de mai sus la un loc. :) Ai si tu un rol acolo in distributie.

gugutza said...

Grazie regista!
O sa-mi invat rolul bine, promit! Si poate o sa fiu si un pic creativ si o sa improvizez: lui Vinnie o sa-i dau un cap in gura, mama lui de hooligan, lui Seagal ii iau toti bugerii (cura de morcovi, obezule!), de Lamas nu ma apropii ca pateaza uleiul din pleata lui, de Elijiah nici atat, ca nu vreau sa-mi iasa vorbe ca sunt pedofil iar pe Chuck o sa-l trimit sa mai faca o repriza cu Bruce Lee (da, "dincolo")! De tipe nu ma iau, ca o sa fie toate calare pe Bruce Willis (si e greu de ucis). Iar pe Harry Potter il dau lu' Vanghelie, sa vedem care e mai tare in vrajeala!

Anonymous said...

Vanghelie cred ca ii va lua locul lui Dumbledore la Hogwarts :-?