25 October, 2007

Un 'telectual de modă nouă

Nu obişnuiesc să mă iau de viaţa altora însă "cazul" respectiv prea este "îmbietor". :)
I-am descoperit din întâmplare blogul, via unui post care îl critica. La început nu mi s-a părut nimic deosebit; doar un alt teen idiot care se simte dator să-şi impărtăşească glorioasa lui înţelepciune.
Insă am citit apoi pagina în care se prezintă, "despre", si deodată m-am luminat!
Carevasazica aşa arată un 'telectual, un om care are "peste 10.000 de dolari primiţi în burse în ultimii 3 ani", un geniu care primeste "bursa de studiu pe probleme de politică socială, leadership şi dezbateri în Statele Unite ale Americii", un participant la "conferinţa ONU, Oxford International Model United Nations, care a avut loc timp de 3 zile în localitatea Oxford, Marea Britanie", un "Coordonator de relatii cu publicul pentru compania Portuguese Princess Excursions in Provincetown, Massachusetts, USA" dar mai ales un "mebru al presei la Festivalul Callatis şi intervenţii în emisiunile TVR de după fetival (sic!)"!!!
La inceput, având in vedere postul său, am crezut că totul este o farsă, că şi-a pus un CV "la mişto".
Apoi mi-am dat seama, citind si alte câteva posturi ale sale, că omu' nu are DELOC umor şi prin urmare nu putea să fie capabil de aşa o glumă. :)
Aşadar, doaaaaamnelor si doooomnilor... am plăcerea să vă prezint un nou specimen de intelectual, într-un număr unic, numai la circul nostru drag numit Romania: telectualu' de modă nouă! Cum îl recunoaştem? Păi simplu: aşa cum generalii de prin Africa sau America Latină îşi etalau pieptul aglomerat de toate decoraţiile de tinichea si ţineau discursuri sforăitoare populimii, aşa şi telectualu de modă nouă îşi ţine CV-ul lung cât un pomelnic cât mai la vedere şi poluează auzul celorlalţi cu multe cuvinte învăţate din DEX dar care nu-l pot face MAI OM niciodată!

3 comments:

Anonymous said...

Oof, ce sa iti fac eu tie daca esti prost si nu esti in stare sa intelegi asta? Te las in prostia ta, asta fac... vai de capul tau...

Anonymous said...

Mai dau un comentariu, astfel incat blogul tau sa aiba 2!!! Deci, la nivelul asta esti... Discutam cand te mai prinzi si tu cum merge treaba... Pana atunci spor la obiectivul de peste 10 unici pe zi

gugutza said...

Inca o descoperire: unitatea de masura a telectualului de moda noua este unici/zi!
Asta sigur a invatat-o la "academia cu aroma de popcorn" din Bulgaria! :)