04 March, 2008

Stiri din tara ta

Se pare ca ProTV s-a specializat!
Aveti imagini cu jupuirea unei pisici muribunde cu lama? Ati filmat cu prietenii cum scoateti ochii, abia deschisi, unui catelus de o luna? Ati bagat in masina de tocat un hamster viu si ati imortalizat asta cu noua camera video Sony?! Sunati repede la ProTV! Esca va asteapta pentru o emisiune live la stirile de maxima audienta!
Puteti apoi deveni atractia tocshoaielor! Invitat permanent! Ca Cristoiu!

7 comments:

Anonymous said...

:| imi vine sa plang si apoi imi vine sa le rup capul alora.

gugutza said...

Din pacate tot ceea ce putem face in Romania este doar sa plangem. Eventual. Si doar cativa.

Anonymous said...

Saracul cutulache:|...geeez ce retardati sunt oamenii aia....cu greu ma abtin sa nu imi scape vreo injuratura :|

ss's box said...

Ce cretini! nu am cuvinte...cum sa fi atat de crud, de tampit , de prost, de rau..i-as tortura pe oamenii care fac lucruri din astea.

Anonymous said...

i think you can find out the names of this people, and where they live, and it would only take 2 big apes body guards to beat them up continuous and keep them in cages for a few months or more, so they would be so fucked up by the time they are released that it doesn't matter for them they are out, they wouldn't be able to tell anyway. and the kid, that vermin, lowest of the low ... i hope he grows up to rot in jail somewhere and be soemone bitch for life of course

WhiteDevil said...

Bla Bla Bla ... Sunteti atat de cretini cu totii incat asteptati ca altcineva sa faca ceva in locul vostru. Cand ati facut ultima data un demers in privinta unei nereguli? Sau doar priviti si va dati cu parerea? Asteptati sa se intample ceva? Ce anume ? Asteptati o viata intreaga si nu o sa se intample nimic. No comment ..dar poate ar trebui sa va ganditi si la ceva constructiv ... sa punem mana de la mansa si sa facem ceva impreuna. Doar asa o sa ii vedem pe toti handicapatii astia pedepsiti cumva. Cu respect pentru voi .. Marius Nistor

gugutza said...

Eu vreau sa fac ceva constructiv! Hai sa punem "mana de la mana" si sa luam o mitraliera! E un inceput... Ce zici Whitedevil, te bagi?!