12 June, 2008

Oferta Speciala!

In vara asta Litoralul rromanesc ofera senzatii tari! Only in Rromania!

"Şase persoane au ajuns la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Constanţa de la începutul anului, după ce s-au înţepat în ace de seringă abandonate pe plajele de pe litoral.

Directorul unităţii spitaliceşti, Sorin Rugină, a declarat că ultimul caz a avut loc săptămâna trecută, victima fiind un tânăr de 20 de ani care se plimba pe plaja Modern din municipiul Constanţa. După ce s-a înţepat în picior într-un ac de seringă aruncat pe nisip, tânărul s-a prezentat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase pentru a fi supus unui tratament de specialitate.

De la începutul anului s-au prezentat la spital alte cinci persoane care se înţepaseră în ace de seringă pe plaja din Vama Veche, a precizat Sorin Rugină.
Medicii bănuiesc că acele respective au fost folosite şi abandonate pe plajă de către consumatorii de droguri. Directorul spitalului îi sfătuieşte pe turişti şi constănţeni să umble cu atenţie pe plajă pentru a evita producerea unor incidente similare. Cadrele medicale afirmă că cei care se înţeapă în ace de seringă folosite trebuie să se prezinte cât mai repede la spital pentru că riscă să contacteze diverse boli, printre care virusul hepatic sau HIV."


Si ca bonus, la pachet mai primiti si asta:

"...medicii se confruntă zilnic cu 15 cazuri de persoane muşcate de câinii vagabonzi din municipiul Constanţa şi din staţiunile de pe litoral. Directorul unităţii spitaliceşti a explicat că patrupedele atacă în haită, iar în acest mod pot fi mai greu identificate şi urmărite dacă sunt sau nu afectate de rabie. Spitalul Clinic de Boli Infecţioase este singurul centru antirabic de pe litoralul românesc."

mediafax

2 comments:

Anonymous said...

Parca numai in vara asta s-a intamplat sa ajunga de la bal la spital?! asta este la ordinea zilei in draga noastra patrie,Romanica.

Pescuit said...

pai, aia care s-au intepat trebuiau sa faca curat pe plaja, inainte sa se aseze.
Cred ca ar trebui sa faca astia o legislatie pentru alegerea locului de plaja, care sa includa si obligativitatea purtarii detectoarelor de metale.
Pescuit